Tuesday, 21 February 2012

Geliga Ular Tedung


Geliga Ular tedung ini diperoleh dari seseorang yg tidak saya kenali. Menyerahkannya kepada saya kerana tidak sanggup berdepan dengan ujiannya. Alhamdulillah, 3 tahun saya menyimpannya, dirumah dan dibawa ke hutan tiada pula saya berdepan dgn ular. 

Berbeza dengan pemilik asal geliga ini. Saban hari dikunjungi ular dalam berbagai-bagai cara dan rupa utk mengambil geliga ini. Beberapa kali saya gunakan sebagai medium rawatan utk menyedut bisa dan merawat histeria & santau.

Khasiat utama yg menjadi buruan ramai orang, energi pengasihan, penunduk, penggerun, pembungkam mulut musuh, penawar bisa / racun dan juga pembisa. Orang yg memakai barang ini, membuatkan org tidak berani utk berkata lebih terhadap anda. Jika anda pemimpin sebuah kumpulan atau organisasi, inilah medium perantara yg bersifat alami / semulajadi utk tujuan tertentu.
Geliga ular juga merupakan medium pengasihan yang begitu kuat khasiatnya. Tidak hairan jika pemilik geliga ular mudah didekati ramai wanita. Jika diguna kearah yang baik, akan dikasihi dan disenangi oleh orang ramai. Namun jika sebaliknya ( kaki perempuan & menganiaya orang lain ), hajat anda sememangnya akan tercapai. Tetapi harus ingat juga seperkara. Balasan dan timbal baliknya sentiasa menanti.

Tapi apapun semua ini diatas izin Allah semata-mata, semuanya dari Allah SWT. Janganlah terlalu taksub pada sesuatu benda atau barang bertuah hingga menggadaikan akidah dan iman sebagai seorang Islam.

* Saya tidak berurusan dengan broker-broker barang ajaib untuk geliga ini. Syarat saya cukup mudah. Tidak kira apapun nilai yang anda (broker) sebutkan untuk barang berharga ini, cukuplah bagi saya mahar yang saya kehendaki. Jangan buang masa, petrol dan kredit anda untuk memberitahu saya nilai atau angka-angka yang tidak masuk akal.

* Saya tidak keberatan jika ada pihak ingin menguji keasliannya.

* Pindah milik perlulah berjabat tangan. Barang ini tidak boleh dilakukan pindah milik jarak jauh.

MAHAR PINDAH MILIK : RM 3777.77

Monday, 13 February 2012

Batu Panglima Sayyid

Batu ini sgt panas isiannya dan sgt mudah sejuk bila sipemakainya sedang marah , khasiatnya juga banyak


Antara khasiatnya

 • pemberat/penderas pukulan 
 • persilatan dari alam ghoib
 • pengeliru jika ada orang berniat tidak baik pada anda nescaya orang itu tidak mampu lakukan kerana org tersebut keliru.
 • salah satu kunci kealam sebelah jika diizinkan penjaganya tanpa memerlukan ritual atau berasap 
 • pendinding zahir dan batin bagi diri dan keluarga 
 • sangat peka pada kehadiran mahkluk ghaib disekeliling
 • orang2 dari alam sebelah akan menghormati anda tidak kira dimana jua anda berada 
 • penunduk pada manusia dan haiwan 
 • rezki tidak akan putus
 • pembuka pancaindera ke6 
 • mendapat bisikan dari kadam anda jika ada sesuatu hal yg bakal terjadi pada anda , cth jika ada santau yang hendak dituju pada anda , anda dapat tahu dahulu sebelum santau itu sampai pada anda
 • jika dibawa bersilat x mustahil guru anda akan terperanjat bia ternampak kelibat manusia besar dibelakang anda
Penjagaanya juga perlu diperasapkan , selain itu jgn bongkak sombong dan takbur ,jangan dibawa ke tempat maksiat jangan disalah gunakan erna dkhuatiri pendamping batu itu marah lalu merajuk. Sama2 lah kita berdoa pada Allah semoga dipermudahkan segala urusan 

Maharnya : Rm733.13
Telah ditebus

Batu Cbiombok BerkadamBatu ini hasil dari alam sebelah , bukan ditarik tapi pemberian dari alam sebelah ,mempunya penjaganya dimana panglima yang menjaganya bernama Tok Cbiombok dan mempunyai 5 kadam harimau putih dan 3 kadam singa , pengisian yg sangat hebat serta tiada tandigannya , jika dibawa ke hutan insyaallah binatang buas tidak berani menghampiri anda kerana kadamnya, jika dibuat bertempur akan datang satu semangat seperti harimau dan setangkas seperti singa , selain itu juga dapat membaca gerak lawan , tidak mustahil jika anda keseorang anda akan terasa seperti kelibat harimau atau singa , banyak lagi kegunaanya , akan saya beritahu semasa proses penebusan . Penjagaan akan diberitahu ketika penebusan

Maharnya 933.33
Telah Ditebus

Batu Jarum Emas BerkadamBatu ini milik guru hamba yang menetap diMelaka , batu ini di jaga oleh Tok Nayan seorang panglima yg goib ketika bersuluk , mempunyai isian dan energy pertempuran , dan persilatan yg hebat. disamping itu juga jika sipemakai membuat cincin maka pergerakan penumbuknya akan menjadi pantas dan menjadi pembisa , tidak mustahilah jika ramai guru2 silat sangat suka memakainya,selain itu juga ia memudahkan sipemakain utk kealam ghoib dgn bantuan kadam tersebut, wallahhuallam, tidak mustahil juga akan hadir silat ketika kita tidur atau dalam keadaan darurat.Penjagaannya juga perlu, pantangnya jgn semudah untuk naikkan tangan kepada binatang atau kanak2 kecil, kerna dikhuatiri bisa yang ada pada batu tersebut meresap pada yg terkene pukulan anda, selain itu jgn dibawa ke tempat maksiat dan jangan dibawa ke tanda . Mohonlah pada Allah insyaallah segala urusan dan pertolongan dipermudahkan ..


Maharnya : 477.77
Telah Ditebus

Batu Delima 6 starBatu Delima asli 6star sangat cantik bila diikat dijadikan cincin, delima ini milik peribadi hamba , ia dijaga oleh 3 puteri bertujuan pengasihan , perubatan dan persilatan , selain itu juga ia dapat menghadirkan silat serta gerak tari dari alam ghoib , 

KHASIAT :-
- Pengasihan, Pemanis seri wajah
- Pembuka aura pemikat dan penakluk hati
- Orang memandang menjadi sayang dan ingin dekat
- Membawa tuah dan keberuntungan didalam perniagaan / kerja
- Dijauhkan dari bala dan bencana
- Pendinding zahir dan ghaib untuk diri serta keluarga
- Kewibawaan
- Penunduk manusia dan haiwan
- Tidak putus rezeki
- Tahan Badan
- Pembukaan pancaindera ke-6
- Anda tahu orang mengatakan hal anda
- Mendapat bisikan dari Qadam tentang hal yang berlaku disekeliling anda
- Peka kepada kehadiran makhluk ghaib disekitar anda
- Mudah mendapat hadiah dari makhluk ghaib
- Orang-orang ghaib menghormati anda tidak kira dimana anda berada
- Qadam-qadam harimau, ular sakti, helang, buaya, landak, merpati, gajah, akan tunduk kerana tanda yang ada pada anda.


PERUBATAN :-
- Membantu orang terkena sihir
- Penyakit disebabkan gangguan makhluk halus
- Hantu raya / saka
- Membuat pagar atau pendinding
- Membuat minyak pengasih
- Ilmu scan batin pesakit
- Membuat pelaris
- Rawatan jarak jauh
- Membuang susuk, pendamping, dan mengeluarkan raksa dari tubuh pesakit
- Rawatan mandi bunga pelbagai hajat
- dll

Maharnnya : Rm 555.55
telah ditebus 


Keris Penyalang


Keris Penyalang panjang , usia matanya mencecah ratusan tahun dan berpenjaga , diperbuat dari besi yang lama . Sila hubungi saya jika ingin tahu lebih lanjut sipakah penjaganya dan asalnya, Jia berminat sila hubungi saya . Cara penjagaan serta kegunaan akan diberikan semasa proses penebusan . 


Sila hubungi saya untuk maharnya 
Telah Ditebus 


Keris Pekaka Gading Gajah

Keris Pekaka, buatan yang sangat teliti terdiri dari besi yg sgt kuat . manakala hulunya pula dicampur gading gajah bertujuan untuk menaikkan lagi energy pada keris tersebut , mempunyai kadam panglima, penjagaan yang perlu . Sila hubungi saya untuk kereangan lebbih lanjut . Nama kadam , usia , pennjagaan akan diberitahu semasa proses penebusan . 

Sila hubungi saya untuk maharnya 
Telah Ditebus Minyak MisikMinyak Misik boleh didapati pada kadar bayaran yang sangat munasabah untuk sesuatu barang asli bukan tiruan. Asli dan pekat kandungannya. Sangat sukar untuk diperolehi. Tiada dijual di tepi-tepi jalan. Hubungi saya untuk pertanyaan dan jenis minyak yang dihajatkan.

Jenis-jenis Minyak:
- Zaffaron Merah, Zaffaron Hitam, Kasturi Bunga, Kasturi Kijang, Kasturi Hitam, Kasturi Putih, Cendana, Gaharu, Misik dll.

Antara Kegunaan :
- Penjagaan keris / barang bertuah / hikmah / berqadam
- Ilmu pengasihan, kekebalan, persugihan dan banyak lagi
- Memulih, mengembalikan kekuatan barang mistik / berqadam
- Memujuk qadam yang merajuk
- Ada yang menggunakan untuk ilmu penarikan wang / harta terpendam
- Penamat / khatam pembelajaran ilmu perubatan dan persilatan

Maharnya : Rm 80.00


Kalung Azimat Handaru
Azimat Handaru ini telah diwafakkan dengan berbagai tujuan dan guna. Yakin jadi, tidak yakin pun jadi. InsyaAllah. Niatkan kearah kebaikan.

- Pelias, perabun, penglimun, pelisih, pembungkam
- Pendinding diri, keluarga, perniagaan & harta benda
- Aman dari gangguan Jin, Hantu, Jembalang serta sihir
- Wibawa & karisma diri
- Permudah tujuan, perjalanan & keinginan
- Penampan ilmu pukau dan ilmu hitam
- Dijauhkan dari bahaya kebakara
- Dijauhkan dari fitnah, hasad dengki, khianat dan dendam manusia

- Penunduk & penggerun melalui pandangan, niat dan kata
- Gerak hati yang sangat tajam dan mendapat isyarat bahasa alam


Maharnya : Rm 250.00

Air Mata Bunian
Air mata bunian , diambil dari alam bunian kemuadian diadun bersama minyak cempaka , Khasiat pengasihan sangat ampuh, disamping itu juga ia menjadi medium pendinding dialam nyata mahupun ghoib , tiada penjagaan khusus yang diperlukan ,cukup sekadar disimpan , jika dipakai haruslah dipakai dikening dan bibir, Air Mata Bunian ini juga dijaga oleh Puteri Wan Nuri dari Bumi Kenyalang dimana Puteri ini sgt cantik dan bersuara lunak ,
Jika diguna kearah kebaikan insyaallah sesuatu yg baik akan jadi , jika diguna kearah kemaksiatan maka jahat lah ia. Apa jua pun keadaan bersama2 lah kita memohon dari Allah semoga segala urusan dipermudahkan insyaallah

Maharnya : Rm 477.77
Telah Ditebus 

Assalammualaikum w.b.t buat pengunjung blog hamba , hamba menyusun 10 jari kemaafan kerna lama juga hamba tidak update barang baru , banyak ...